Hot

AM1107.01

160.00

karrige zyre me krahe me cilesi te larte PU ne ngjyre te zeze .Ve?anerisht praktike per zyrat dhe sallat e konferencave.Dimensionet: 58x72x98 cm
, Lartesia e sediljes: 50 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1107.01”

Your email address will not be published.

Kategori: