Hot

265.00

Karrige zyre me skelet celik I kromuar me rrota te perforcuara,ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ngjyre mocha.Dimensionet 62x64x125 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1120”

Your email address will not be published.

Kategori: