Hot

284.00

Karrige zyre me shpinore te larte dhe skelet celik te kromuar I perforcuar per nje rezistenc te larte,ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ngjyre e zeze cilesia premium.Dimensionet: 69x63x125 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1123”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: