87.00

Coffe table ,stil industrial , e bere nga druri akacias i ngurte natyral ,dhe metali . Nje design unik qe i mungon dekorit te dhomes suaj .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8202”

Your email address will not be published.

Kategori: