Hot

208.00

Kolltuk i veshur me lekure ekologjike te bardhe mat, ideale per perdorim shtepiak dhe zyre. Dimensionet :67x62x77 cm Lartesia e sediljes: 44 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3090.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: