Hot

480.00

Nje karrige qe lehtesisht shnderrohet ne nje shtrat dhe siguron funksionimin e nevojshem per ?do shtepi, e veshur me textil ne ngjyre gri . dimensionet e kolltukut: 112x96x85 cm Dimensionet e shtratit: 90x190x43 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3038.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: