Hot

AM5297.02

152.00

Poltrone moderne ne natyre, i bere nga kornize alumini ne gri te erret dhe i veshur me thurje thurje gjithashtu ne gri.
Ajo gjithashtu permban nje jastek gri PVC tekstili, 5 cm te trasha.Dimensionet: 56x58x82.5 cm
Lartesia e sediljes: 45,5 cm
Lartesia e krahut: 66 cm
Trashesia e jastekut: 5 cm
Dimensionet e uleseve: 44×46 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5297.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: