Hot

AM5120.01

80.00

Poltrone me skelet alumin I lyer I zi me ndenjese dhe shpinore pvc, krahet alumini te veshur me dru , I pershtatshem per AMbient te jashtem Dimensionet e kolltukut.55x64x92 cm
Lartesia e sediljes: 45,5 cm
Lartesia e krahut: 65,5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5120.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: