AM8527.02

160.00

karrige e ndertuar me tapiceri velvet dhe skelet metalik qe imiton drurin .Cilindo dhom? t? vendosni, do te gjeje perdorim te dobishem .AM8527? esht? nj? karrige me estetik? dhe dizajn t? ve?ant? q? b?het pjes? e dekorimit.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8527.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: