Hot

AM5130.02

120.00

Karrige alumini gri me mbeshtetes te pershtatshem per perdorim te jashtem, i bere me standarde profesionale, me rezistence te larte ndaj diellit dhe shiut.
Dimensionet: 54,2x59x83,5cm
Lartesia e krahut: 63.2 cm
Lartesia e sediljes: 45 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5130.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: