Hot

AM5299.01

120.00

Poltrone i bere nga kornize alumini ne gri te erret dhe i veshur me thurje te rrumbullaketa te thurrur ne kafe beige.Dimensionet: 56x55x76 cm
Lartesia e sediljes: 43,5 cm
Lartesia e krahut: 63 cm
Dimensionet e uleseve: 41×43 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5299.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: