AM5754.01

640.00

poltron dyshe lekundese me lart?si t? rregulluesAMe t? sediljes.
Ideale p?r t? krijuar nj? atmosfer? komode n? kopshtin tuaj, ballkon dhe madje edhe dhom?n tuaj t? ndenjes.
Esht? b?r? p?r t? siguruar rehati dhe pushim p?r dy, me mb?shtet?sen e saj t? k?mb?s t? ndasAMe.
Ka jast?k? t? l?vizsh?m, t? cil?t ndiAMojn? n? pastrimin e tyre, n? hije ngjyr? bezh?.
Foleja e saj ?sht? b?r? prej xunkthi n? ngjyr? bezh?, dhe baza e saj ?sht? metalike n? t? zez?.
Materiali i thurur prej palme kacavjerr?se ka rezistenc? t? lart? ndaj temperaturave t? larta [-85C deri + 85C] ?sht? gjithashtu
pasuruar me stabilizues UV p?r rrezet e diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5754.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,