Hot

320.00

Dimensionet: 80x75x82Y cm
Lartesia e sediljes: 44 cm
Lartesia e krahut: 72 cm

Dimensionet e uleseve: 56×56 cm ARIEN ne ngjyre gri dhe skelet argjend. Nje prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma te panumerta te ngjyrave.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8403.01”

Your email address will not be published.

Kategori: