1,050.00

Set Patrica, dizajn italian ,? i perbere nga divani? dysh dhe dy poltrona tek , strukture dru ahu i ngurte dhe tapiceria me cope akrilik ne ngjyre bezhe .? Tapiceria eshte e kombinuesAMe ne ngjyra te ndrysAMe sipas kerkeses specifike arreduese.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “PATRICA Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *