11,500L.

Zgjidhni stola moderne që i japin hapësirës tuaj një notë tjetër.

Vendosini në kuzhinën tuaj, para një palosje, një ishull,
një raft ose në hapësirën e biznesit tuaj dhe krijoni një cep të vogël
për mëngjes, vakte të vogla dhe madje kafe me miqtë tuaj.
Stol me lartësi mesatare NORA e bërë nga metali në hije të zezë
dhe tapiceri velvet në gri, një kombinim unik që do ta bëjë shtëpinë tuaj të dallohet.

Përmasat: 48x61x103Y cm.
Lartësia e sediljes 65 cm.

Përmasat e sediljes 46×42 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8524.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *