Hot

192.00

Karrige zyre e rrotulluesAMe me skelet dhe krahe celik I kromuar , ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike e gjitha ne ngjyre te bardhe ;
Dimensionet: 54x70x113.5 Lartesia maksimale: 113.5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1059.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: