Hot

80.00

Karrige zyre e rrotulluesAMe me skelet celik I kromuar me ndenjese dhe shpinore rrjete per ta bere sa me komodde ndenjen edhe ne ore te zgjatura , e pajisur me krahe teknopolimer ; Dimensionet: 55x55x102 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1058.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: