Hot

80.00

Karrige zyre me rrjete tekstileni ne shpinore? dhe e rrotulluesAMe , me piston per ndryshim lartesie.

Kjo karrige p?r zyre kombinon nj? dizajn elegant, modern me komoditetin cil?sor dhe kryesorja, eshte nje karrige ergonomike.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1058”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: