Hot

272.00

Karrige zyre me mekanizem mbeshtetese e rregulluesAMe dhe mbeshtetese kembesh,skelti celik I kromuar ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike.Dimensionet: 64x68x128 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1089.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: