240.00

Karrige? zyre menaxheriale? me krah? dhe mekaniz?m t? mb?shtetur nga l?kura e cilesise? s? lart? PU n? ngjyr? krem. Ka krah? dhe baz? metalike t? kromuar. Pjesa e pasme dhe ndenj?sja kan? jast?k?t anatomik?. Komoditeti, dizajni dhe stili i ve?ant? e b?jn? at? nj? shtes? t? p?rsosur n? zyr?, qoft? n? pun? apo n? sht?pi.


Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1093.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: