12,700L.

Karrige zyre me skelet  të zi, nga lëkura Pu e cilësisë së lartë, në ngjyrë të zezë, dhe mbrapa me pëlhurë rrjetë.

E përsosur për studentët.


Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1133”

Your email address will not be published. Required fields are marked *