240.00

Karrige? zyre menaxheriale? me krah? dhe mekaniz?m t? mb?shtetur nga l?kura e nj? cil?sie? s? lart? PU n? ngjyr? krem. Perfekte per personat qe kalojne ore te gjata ne zyre. ?Komoditeti, pAMja me stil
e b?jn? at? nj? shtes? t? p?rsosur n? zyr?, qoft? n? pun? apo n? sht?pi. P?rmasat e karriges: 63x80x (118-126) cm? P?rmasat e sediljes: 56×56 cm
Selia minimale Lart?sia: 57 cm
Lart?sia maksimale e sediljes: 50 cmVlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1093.07”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: