112.00

Karrige zyre ne ngjyre te zeze me sedilje rrjete te perforuar,per te sAMangur djersitjen, e rrotulluesAMe dhe me piston per ndryshim lartesie? .
Dizajn i perzgjedhur? p?r ju q? d?shironi q? hap?sira t? evidentohet.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1149”

Your email address will not be published. Required fields are marked *