Hot

208.00

Karrige zyre me skelet celik I kromuar dhe rrota te perforcuara,ndenjese dhe mbeshtetese lekure ekologjike ngjyre e zeze me mbeshtetese te dyfisht.Dimensionet 58,5x70x120 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1106.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: