400.00

Karrige zyre ekzekutive SUPERIOR PRO, me një dizajn unik, modern në kombinim me dru në nuancë arre me detaje të bukura dhe PU në nuancë të zezë. Karrigia e zyrës SUPERIOR PRO ka pjerrësi dhe bazamenti i saj është metalik në të zezë. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë karrigen e zyrës që i përshtatet shijes tuaj. Në karrigen e zyrës kaloni pjesën më të madhe të ditës ndaj duhet të jetë komode.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am1108.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,