Hot

197.00

Karrige e rrotulluesAMe me skelet teknopolimer, ndenjese dhe shpinore tekstil e pajisur me dy jasteke anatomike te heqshem dhe shirita te belit me shirita te lidhur ne pjesen e pasme te karriges per rehati me te madhe. Ngjyra: E Zeze – E Bardhe. Dimensionet: 64,5x70x (123-130) cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1072.04”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: