12,000L.

Karrige zyre në kombinim të shkëlqyeshëm nga polipropileni i bardhë
dhe rrjetë pëlhure blu e çelët,rozë ose të zezë,  me bazë metalike në ngjyrë të bardhë.
Mbështetësja mbështetet deri në 45 gradë.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1134”

Your email address will not be published. Required fields are marked *