Hot

640.00

Kolltuku Chesterfield i mbeshtjelle me nje lekure Faux? me cilesi te larte ngjyre kafe? me kornize prej druri te perforcuar.? Nje mobilje e forte dhe mbreselenese e cilesise dhe konstruksionit me te larte qe i jep prestigj dhe elegance hapesires tuaj .Dimensionet: 110x90x73 cm
Permasat e brendsAMe: 58×56 cm.
Lartesia e sediljes: 47 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3011.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: