Hot

26.00

Baza e ombrelles 15 kg beton, ne te zeze me tub metalik dhe rregullator. Ajo gjithashtu ka 3 unaza ombrelle te ndrysAMe ne ?orapin e saj per te pershtatur madhesine e seciles pako. I pershtatshem per perdorim profesional. DiAMetri baze: Lartesia F-45 cm X5 cm Unaza e 1 e zorres: Per madhesine e tubit deri ne 3,5 cm. Unaza e 2-te e zorres: Per madhesine e tubit deri ne 4.1 cm. Unaza e trete e zorres: Per madhesine e tubit deri ne 51 cm. Unaza e 4-te e tubit: Per dimensionin e tubit deri ne 55 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5084”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: