Hot

329.00

Cader me skelet alumini me dimension 3×3 metra me tub ne gri. Tub dimensional 78×50 cm dhe trashesi 2.3 mm. Me rreze alumini 8 17×25 dhe trashesi 1.5 mm. Me pelhure poliesteri 320 grAMe uje Ecru mpikses te dyfishte (kanal ajri) mekanizem teleskopik me mbyllje te hapur me levizje rrethore rrotulluese dhe Flaps 35 cm.Ne mot te paqendrueshem ombrella duhet te mbyllet.*Ne ?mim nuk perfshihet bazAMenti.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM6014”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: