Hot

208.00

Cader skeleti aluminin 3 metra e rrumbullaket dhe e larte 2.50 cm me kanal ajri. Me tub alumini me diAMeter 50 mm me rreze alumini 8 18×28 cm me gozhde montimi me tre pozicione. Pelhure e papershkuesAMe nga uji poliester 300 grAM + Veshje PA me flete 20 cm. I pershtatshem per bar plazhi dhe per ?do perdorim profesional. Ne mot te paqendrueshem ombrella duhet te mbyllet.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM6006”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: