Hot

91.00

Gazebo e palossAMe e bere nga kornize metalike dhe pelhure poliester 160gr.DIMENSIONI: 3x3x2.5m Korniza: BELTS 25X25 JASHT DHE 20X20 OUTDOOR (Kornize Fleksibel) DHE 10X18 POLYESTRI I BARDH COL NGJYRA 160g Shume praktike. Hapet dhe mbyllet me nje levizje si nje harmonike.Dimensioni i qeseve mbajtese: 119,5x20x20 cm Duhet te mbyllet ne mot te paqendrueshem.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5151”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: