Hot

208.00

?ader 210cm me 3 shirita, 6 rreze dhe 3 shirita. Korniza e kapeles se ombrelles eshte hekuri i galvanizuar me trashesi 1.3 mm. .21 DiAMetri Poli eshte bere nga dru pishe.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5408”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: