136.00

Karrige moderne per AMbjent t? jasht?m? dhe te brendsh?m

Karrige moderne per AMbjent t? jasht?m? dhe te brendsh?m, e b?r? nga korniz? metalike n? ngjyre? t? zez? dhe e veshur me thurje t? thurrur n? ngjyr? bezh?. Ajo gjithashtu ka nj? jast?k p?lhure n? t? zez?. Veshja ?sht? shum? rezistente ndaj temperaturave t? larta dhe t? ul?ta (-85c deri + 85c.), gjithashtu e pasuruar me stabilizues UV p?r rrezet e diellit. Ideale p?r zonat e ngr?nies por edhe p?r sht?pin? tuaj, do t’ju jap? rehati dhe relaksim.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5534”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: