120.00

Karrige e dizajnit? modern p?r hap?sira t? jashtme dhe t? brendsAMe, t? nd?rtuara nga korniz? metalike n? ngjyr? t? zez? dhe t? veshura nga thurje n? ngjyr? bezh?. Ajo gjithashtu ka jast?k tekstil? n? ngjyr? t? zez?. K?mb?t e karriges jan? prej ?eliku t? fort?. Lyerja ka q?ndruesAM?ri t? madhe n? temperatura t? ul?ta dhe t? larta (-85C + 85C) me stabilizues UV. Rekomandohet perfekt p?r p?rdorim profesional.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5451”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: