-30%Hot

134.00

Kolltuku AMour ?sht? nd?rtuar nga strukture druri dhe i veshur nga tapiceri tekstil? n? ngjyr? bezh?. Nj? shtes? e p?rsosur n? hap?sir?n tuaj qoft? n? zyr?n tuaj, dhomen e ndjenjes ose dhom?n e gjumit, ky? karrige ?sht? e sigurt se do t? jet? i? preferuara i fAMiljes.

P?rmasat e kolltukut: 62x83x100 cm

Lart?sia e sediljes: 41 cm

Lart?sia e krah?ve: 58 cm

dimensionet e sediljes: 53×53 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8083.04”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: