Hot

305.00

Kolltuku RELAX me ngjyre te zeze dhe detajet e drurit natyror ne krah jane gjith?ka qe ju nevojitet per t’u ?lodhur nga stresi i jetes se perditsAMe dhe ritmeve intensive.Dimensionet e kolltukut: 71,5X75X116 cm
Lartesia e sediljes: 46 cm
Lartesia e krahut: 60 cm
Dimensionet e uleseve: 50×50 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8283.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: