Hot

248.00

Kolltuk me skelet dru ahu ne ngjyre kafe e erret ,dhe ndenjese e shpinore tekstil ne ngjyre kafe . Ideale per cdo AMbient Dimensionet: 70×82,5×73 cm
Lartesia e krahut: 56 cm
Lartesia e sediljes: 42 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8292.01”

Your email address will not be published.

Kategori: