Hot

115.00

Kolltuk modern i bere nga kornize metalike e zeze dhe lekure ekologjike me nje nderthurje te ngjyres se bardhe dhe te zeze Dimensionet: 76x74x92 cm
Lartesia e sediljes: 40 cm
Ngjyra: E Bardha – E Zeze ose e Hirte (Zgjedhja e rastesisAMe ne ngjyre dhe model).

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8293.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: