Hot

176.00

Kolltuk druri i nje cilesie te shkelqyesAMe, stil te perjetshem dhe finese qe pershtatet kudo.Dizajn i kujdesshem me qendruesAMeri te madhe.Bere nga kornize druri ne kafe, me pelhure bezhe dhe detaje te mrekulluesAMe.Dimensionet:Gjatesia: 68 cm Thellesia: 71 cm Lartesia: 94 cm Lartesia e krahut: 60 cm Lartesia e sediljes: 44 cm Dimensionet e uleseve: 57×57 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8391.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: