Hot

240.00

Dimensionet: 76x86x76 cm
Lartesia e sediljes: 43 cm
Dimensionet e uleseve: 44×47 cmpoltrone Lounge e lekunsAMe me tapiceri velvet te shndritsAMe e kombinuar me variacione dhe forma te panumerta te ngjyrave.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8399.01”

Your email address will not be published.

Kategori: