Hot

320.00

Kolltuk me pelhure kadifeje ne ngjyre gri dhe druri ne ngjyre natyrale.Nje prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma te panumerta te ngjyrave.Pelhure pak me shkelqim me pAMjen e pakuptuesAMe dhe ndjenja nuk eshte pa dyshim nje nga tendencat e gjalla te shembelltyres.Mbulesa prej kadifeje ben ndryshimin!Dimensionet: 60x63x70Y cm Lartesia e sediljes: 49 cm Lartesia e krahut: 57 cm Dimensionet e uleseve: 45×47 cm Trashesia e jastekut: 10 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8394.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: