192.00

Stol modern me shpin? dhe jast?k, per AMbjent te jasht?m ose te brendsh?m, i b?r? nga korniz? metalike n? gri, i veshur me litar xunkthi n? ngjyr? bezh?.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5715”

Your email address will not be published.

Kategoritë: , ,