136.00

Poltron Sawer është i veshur me pëlhurë velvet me strukture metalike ne ngjyre ari.Në çdo dhomë që ta vendosni, ata do të gjejnë dobinë e tyre. Ky është një poltron me një estetikë dhe dizajn të veçantë që bëhet pjesë e arredimit.
Një prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma të panumërta ngjyrash. Tapiceria Velvet  bën diferencën!

Përmasat: 55x60x83 cm.

Lartësia e sediljes: 48 cm.
Lartësia e krahut: 65 cm.

Dimensionet e sediljes: 38×40 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am8523”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,