AM8524.01

136.00

Zgjidhni stola moderne q? i japin hap?sir?s tuaj nj? not? tjet?r.

Vendosini n? kuzhin?n tuaj, para nj? palosje, nj? ishull,
nj? raft ose n? hap?sir?n e biznesit tuaj dhe krijoni nj? cep t? vog?l
p?r m?ngjes, vakte t? vogla dhe madje kafe me miqt? tuaj.
Stol me lart?si mesatare NORA e b?r? nga metali n? hije t? zez?
dhe tapiceri velvet n? gri, nj? kombinim unik q? do ta b?j? sht?pin? tuaj t? dallohet.

P?rmasat: 48x61x103Y cm.
Lart?sia e sediljes 65 cm.

P?rmasat e sediljes 46×42 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8524.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,