AM1001.01

13,000L.

Karrige zyre, e rrotullueshme , me krahë teknopolimer në ngjyrë te zezë , ndenjese dhe shpinore me lëkure  PU dhe pëlhurë me rrjetë të zezë me qëndrueshmëri të lartë.


Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1001.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *