176.00

Karrige zyre e rrotulluesAMe me skelet celik I kromuar krahe teknopolimer, ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike Ngjyra: e BARDHE
Dimensionet: 64x55x120 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1024.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,