Hot

144.00

poltron modern ,me strukture alumini te lyer te zi dhe thurrje ne ngjyre bezhe.Ajo gjithashtu permban nje jastek PVC tekstiline te trashe 4 cm.Vija moderne e karriges jep nje prekje te rafinimit italian.Veshja eshte shume rezistente ndaj temperaturave te larta dhe te uleta (-85c deri + 85c.), Megjithate eshte e pasuruar edhe me stabilizues UV per rrezet e diellit.Dimensionet: 56x63x78 cm,Lartesia e sediljes: 51 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5164.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: