Hot

152.00

poltron e stilit modern , me strukture alumini ne gri te erret i veshur me thurje gjithashtu ne gri.Veshja eshte shume rezistente ndaj temperaturave te larta dhe te uleta (-85c deri + 85c.) Ideale per ngrenie dhe per shtepine tuaj, do t’ju jape rehati dhe relaksim. Dimensionet: 56x58x82.5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5297.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: