-16%

201.00

Poltron me skelet dru ahu ne ngjyre natyral me tapiceri velvet,me qepje ne shpinore .
Design unik dhe elegant,i shton vlere AMbjentit tuaj.

AM8398

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8398”

Your email address will not be published.

Kategori: